Despre

Hermina

Numele meu este Hermina Mayer, inca din copilarie mi-am dorit sa dansez, insa visul meu s-a implinit abia la 27 de ani, cand oricum credeam ca e prea tarziu pentru a-l lua in serios. Timp de 5 ani am practicat dans chinezesc, bollywood, dans african, tai chi, yoga si apoi am descoperit stilurile Tribal Belly Dance si Tribal Fusion Belly Dance. Practicarea lor mi-a influentat cosiderabil viata si in anul 2010 am inceput sa le predau. Pentru ca aceasta activitate imi dadea din ce in ce mai multa incredere in mine si ma ajuta sa dau un sens vietii mele, doi ani mai tarziu am renuntat la meseria mea din sistemul bancar si m-am dedicat total dansului. A urmat o perioada in care am  devenit instructor de dans atestat de Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura si am avut o experienta umana mai larga, am inceput un proces de cunoastere interioara, am inceput sa relationez cu oamenii, sa-mi deschid inima, sa ma mai eliberez de frici, de traume, sa devin mai constienta de mine insami si de lumea din jurul meu. La finele anului 2016 am gasit un job cu care rezonez mai bine decat cel din sistemul bancar si in paralel tin cursuri de dans si activitati de mentorat.

Stilurile de dans Tribal si Tribal Fusion le-am studiat in strainatate si am devenit o deschizatoare de drumuri in Romania. Am promovat aceste stiluri prin organizarea de cursuri, seri dansante, festivaluri si prin participarea la diverse evenimente. Le sunt recunoscatoare tuturor profesoarelor cu care am studiat si care m-au inspirat: Manca Pavli (Slovenia), Deb Rubin (SUA), Ashley Lopez (SUA), Jill Parker (SUA), Sera Solstice (SUA), Colleena Shakti (SUA), Samantha Emanuel (UK), Tjarda van Straten (Olanda), Stania Muzikova (CZ), Sherry Wheatley (SUA), Kari VanderZwaag (SUA), Anisah (Spania), Morgana (Spania), Eva Tallada (Spania), Noemie Castell (Spania), Nadia Corazon (Spania), Patricia Alvarez (Spania), Haza (Franta). 

In cadrul cursurilor, imi place sa abordez latura artistica, tehnica, de workout si latura terapeutica a dansului, deoarece acesta mi-a oferit numeroase beneficii, adevarate lectii de viata si a produs schimbari in viata mea si in viata cursantelor mele. Imi place sa-mi depasesc limitele si imi incurajez cursantele sa faca acelasi lucru, sa se confrunte cu fricile lor, sa se faca vazute, sa se accepte, sa se aprecieze si sa se iubeasca pentru a se putea deschide catre iubire adevarata fata de ceilalti. Pentru mine dansul este un intreg univers, plin de surprize si care nu inceteaza sa ma uimeasca. 

Mai mult despre mine: Interviu Chic Elite de Dana Tudor

 

 

 

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s